Door je profiel op Rendez-Vous

Chu liege rendez vous dating

Geef alleen correcte en volledige informatie over jezelf, en zorg dat deze regelmatig geactualiseerd wordt. De gebruiker Wanneer je een profiel aanmaakt of de diensten van Rendez-Vous.

Je kan over dit recht

Bij elke mailing die je van ons ontvangt zal je kunnen aanduiden dat je ze niet langer wenst te ontvangen. Verstuur ook geen boodschappen met een seksuele getinte inhoud. Door een profiel op Rendez-Vous. Om dit te doen neemt u contact op met de klantendienst. Je profiel persoonlijke gegevens bevat adres, email, telefoon, enz.

Als wettelijke voogd is het immers de verantwoordelijkheid van de ouders om erop toe te zien en te bepalen welk gebruik al dan niet gepast is. Zoals voorgeschreven door de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, beschik je over het recht om je gegevens te raadplegen en aan te passen. Om te verkomen dat u plots geen gebruik meer kan maken van al onze functies, worden alle abonnementen betaald met Mastercard, Visa, American Express en Paypal automatisch verlengd. Wanneer je naar Rendez-Vous. Je gegevens zullen enkel gebruikt worden voor het beheer van de dienst of om je op de hoogte te houden van onze producten of diensten, of die van onze partners.

Wissen of verwijderen van profielen en berichten Door een profielpagina op Rendez-Vous. Enkel in persoonlijke berichten is dit toegelaten. Al je persoonlijke gegevens worden exclusief beheerd door Rendez-Vous. Het is dan ook aangeraden om af en toe een bezoekje te brengen aan deze pagina.

Het is ten strengste verboden om een profiel aan te maken of een foto of video te versturen met een opzettelijke of uitdrukkelijke seksuele connotatie. Een profiel die door het lid of door de admin op aanvraag van het lid gewist wordt, zal achteraf niet meer geactiveerd kunnen worden. De gekochte abonnementen via Apple store zijn niet automatisch vernieuwd.

Verantwoordelijkheden Je gebruikt deze diensten op

Je kan over dit recht beschikken via de optie profiel aanpassen of door een e-mail te verzenden naar klantendienst rendez-vous. Verantwoordelijkheden Je gebruikt deze diensten op eigen verantwoordelijkheid.